Menu

Filters

Zakelijk verkopen

Bij Personal Blend willen we graag een ruim en gevariëerd aanbod van koffiebonen kunnen aanbieden en tegelijkertijd de branderijen zoveel mogelijk ondersteunen. Daar wordt iedereen blij van: de koffieliefhebber, de branderij en wij. Daarom werken we eerlijk, transparant en met een duidelijk verdienmodel.

Beschermen van het ambachtelijk karakter

Personal Blend brengt de beste ambachtelijke branderijen bij elkaar, benadrukt het ambachtelijke karakter van de aangeboden producten en beschermt de identiteit van alle aangesloten branderijen. Het platform richt zich op koffie van de beste kwaliteit en dat willen we ook communiceren en uitstralen.

Makkelijk en voorspelbaar

Uw producten worden op ons consumenten -en zakelijke platform aangeboden. Wekelijks bestellen wij op een vast moment alle benodigde koffie en komen deze zelf ophalen. Daarmee zorgen we voor voorspelbaarheid en voorkomen we zoveel mogelijk de extra werkzaamheden die uit kleinere bestellingen voortkomen. U heeft verder geen omkijken meer naar het verzendproces.

De kosten

Voor het plaatsen van uw producten op Personal Blend vragen wij een korting wanneer wij de koffiebonen bij u bestellen. Daarvoor komen wij onze bestellingen zelf bij uw branderij ophalen, plaatsen wij uw producten op de website en bent u aanwezig op een landelijk dekkend platform gericht op consumenten en bedrijven. Het enige platform gericht op kwaliteitskoffie waar de ambachtelijke branderijen samen te vinden zijn.

De voordelen

Met uw financiële bijdrage nemen wij u werk uit handen, onderhouden wij ons platform en ontwikkelen wij nieuwe features gebaseerd op uw feedback. U heeft bovendien de volgende voordelen:

  • Geen verzendwerkzaamheden. Wij komen de bestelling bij u ophalen.
  • Geen omkijken naar de website. Wij zetten al uw producten erop.
  • U bent goed vindbaar en dicht bij uw doelgroep.
  • Een landelijk dekkend platform gericht op consumenten en bedrijven.

Wij kijken ernaar uit om er samen met uw branderij een succes van te maken!

Personal Blend

Copy link