Menu

Filters

Een druppel valt in een pourover filterkoffie

Joúw platform voor het ontdekken van koffie

Het beste aanbod op één plek

Alles op één plek

Personal Blend is ontstaan vanuit de behoefte om makkelijk verschillende soorten kwaliteitskoffie te kunnen vinden en bestellen. Door het aanbod van de ambachtelijke branderijen op één plek te verzamelen ontstaat een catalogus van de beste koffie in Nederland. Hierdoor vind je snel je favoriete branderij of die koffie met bijzondere eigenschappen.

Want er valt zoveel te ontdekken aan koffie! De verschillende regio’s met hun eigen karakteristieke smaak, de vele variëteiten van de koffieplant, het klimaat, de hand van de koffieboer, het verwerkingsproces en de vakkundigheid van de barista zijn allemaal van invloed op het uiteindelijke kopje koffie. En het is ook gewoon ontzettend leuk om die net ontdekte ‘koffieparel’ met vrienden en familie te delen want een goed gesprek ontstaat dan als vanzelf.

Maar de zoektocht naar die ‘koffieparel’ is niet altijd makkelijk. Het aanbod van de branderijen is soms niet goed te vinden, de informatie over de koffie erg verspreid en de verzendkosten torenhoog. Door het aanbod van de ambachtelijke branderijen op één plek samen te brengen proberen wij hier verandering in te brengen en het beleven van koffie makkelijker en vooral nóg leuker te maken.

Koffie van de beste kwaliteit

Als je dit leest dan weet je het waarschijnlijk al: de beste koffie haal je niet in de supermarkt. De beste koffie komt van ambachtelijke koffiebranderijen. Deze specialisten weten uit ieder koffieboontje het beste te halen en ze worden ook nog eens vers voor je gebrand. Dat maakt het verschil! Gelukkig is Nederland rijk aan branderijen waar mensen met veel passie hun ambacht beoefenen. De fantastische koffies van deze branderijen vindt je hier bij Personal Blend.

Bespaar op verzendkosten

Wanneer je wel eens koffie bij verschillende branderijen hebt besteld, dan heb jij waarschijnlijk net als wij ervaren dat je wordt bedolven onder verzendkosten. Als je drie pakjes koffie van drie verschillende branderijen bestelt dan betaal je ook drie keer de verzendkosten. Niet bij Personal Blend! Omdat je bij ons het aanbod vindt van verschillende branderijen kun je die drie pakjes koffie gewoon in één keer bestellen. Zo maken wij het makkelijker om lekker veel verschillende koffies uit te proberen.

Maatwerk koffie abonnementen

Wil je iedere maand automatisch je favoriete koffie thuis ontvangen dan sluit je bij Personal Blend eenvoudig een koffie abonnement af. Je kunt de inhoud van je abonnement helemaal zelf bepalen en zo vaak aanpassen als je wilt. Super makkelijk want hierdoor hoef je niet telkens langs de kassa. Iedere maand ontvang je dan automatisch de koffie die je in je abonnement hebt gezet. Wijzig je niets, dan blijf je gewoon dezelfde koffie ontvangen. Zo heb je er dus ook geen omkijken naar.

Respect voor de koffieboer

Er zijn helaas ook dingen die niet goed gaan in ‘koffieland’, zoals het uitbuiten van koffieboeren door de grote producenten. Deze boeren worden gedwongen om onder de kostprijs te werken terwijl de grote producenten goed verdienen. Personal Blend vindt dat dat moet veranderen.
De bij Personal Blend aangesloten koffiebranderijen werken met koffie waarbij de boer een eerlijke compensatie heeft gekregen. Vaak kopen deze branderijen hun ‘groene’ koffie zelfs direct bij de boer. Ja, dat is inderdaad iets duurder maar dat geeft de koffieboer de mogelijkheid om op een duurzame manier zijn koffie te verbouwen. Het geld komt dus goed terecht en je krijgt er een kwaliteitsproduct voor terug dat met vakmanschap en passie is gemaakt. Dat proef je en je bent ook nog eens goed bezig!

Nóg meer genieten

Wij hopen dat we koffieliefhebbers met dit online platform een instrument aanreiken om nóg meer te gaan genieten van koffie en meer mensen enthousiast kunnen maken voor de schoonheid en diepgang die koffie te bieden heeft. Geniet ervan!

Copy link